Aanbieding!

Combinatie Modusdisc + Workshop

239,95

Voor het bestellen van de Modusdisc en de workshop hebben wij een speciale aanbieding. Bestel deze combinatie nu direct online.

<meer informatie>

Categorieën: , , Tag: Product ID: 1606

Modusdisc

Een complete Modusdisc set bestaat uit de Modusdisc plus de 21 magneten, 6 plastics, de regenboogdriehoek en de handreiking Modusdisc.
<meer informatie>

Workshop Modusdisc

De workshop duurt 4 uur.  Er is per workshop plaats voor maximaal 10 deelnemers (minimaal 4). Als er sprake is van een online-workshop dan wordt hierbij gebruikt gemaakt van ZOOM.

<meer informatie>

Beschrijving

Een complete Modusdisc set bestaat uit de Modusdisc plus de 21 magneten, 6 plastics, de regenboogdriehoek, een handige bewaardoos en de handreiking Modusdisc. De basis van de Modusdisc bestaat uit twee schijven. Deze zijn gemaakt van frosted plexiglas. De donkerblauwe schijf heeft een diameter van 24 cm, de lichtblauwe schijf is 18 cm in doorsnede. Een 5 mm dikke boekschroef verbindt beide schijven. De schroefdelen hebben we met borgmiddel geborgd zodat loslopen wordt voorkomen.

Bovenop de schijf zijn ijzeren plaatjes (0,3mm dik) gelijmd. Elk plaatje heeft een duurzame sticker in de kleur van de bijbehorende modus. De verschillende afbeeldingen (zoals de afkortingen van de modi en de kleine thermometer) zijn met een laser aangebracht.

In het metalen blikje zitten 21 magneten (13 gele, 3 rode, 4 blauwe en 1 groene) en 6 plastic elementen (5 gekleurde cirkels met 6 cm doorsnede) en de plastic regenboogdriehoek (drie zijden van elk 6 cm). Elke magneet heeft zijn eigen unieke afbeelding. Deze is als duurzame sticker op de magneet aangebracht.

Bij aanschaf van de Modusdisc hoort ook een handreiking. Deze is bedoeld om het gebruik van de disc te ondersteunen. In deze aanbieding is de Workshop Modusdisc ook direct inbegrepen, zodat u het goed in de praktijk kan uitvoeren.

Extra informatie

Modusdisc

Gewicht 0,500 kg
Afmetingen 30 × 30 × 10 cm

Workshop Modusdisc

Workshop cusrsus data

13 september 2024, van 12:30 tot 16:30 uur