Modusdisc

134,95

Een complete Modusdisc set bestaat uit de Modusdisc plus de 21 magneten, 6 plastics, de regenboogdriehoek en de handreiking Modusdisc.
<meer informatie>

Categorie: Tag: Product ID: 1216

Beschrijving

Een complete Modusdisc set bestaat uit de Modusdisc plus de 21 magneten, 6 plastics, de regenboogdriehoek, een handige bewaardoos en de handreiking Modusdisc. De basis van de Modusdisc bestaat uit twee schijven. Deze zijn gemaakt van frosted plexiglas. De donkerblauwe schijf heeft een diameter van 24 cm, de lichtblauwe schijf is 18 cm in doorsnede. Een 5 mm dikke boekschroef verbindt beide schijven. De schroefdelen hebben we met borgmiddel geborgd zodat loslopen wordt voorkomen.

Bovenop de schijf zijn ijzeren plaatjes (0,3mm dik) gelijmd. Elk plaatje heeft een duurzame sticker in de kleur van de bijbehorende modus. De verschillende afbeeldingen (zoals de afkortingen van de modi en de kleine thermometer) zijn met een laser aangebracht.

In het metalen blikje zitten 21 magneten (13 gele, 3 rode, 4 blauwe en 1 groene) en 6 plastic elementen (5 gekleurde cirkels met 6 cm doorsnede) en de plastic regenboogdriehoek (drie zijden van elk 6 cm). Elke magneet heeft zijn eigen unieke afbeelding. Deze is als duurzame sticker op de magneet aangebracht.

Bij aanschaf van de Modusdisc hoort ook een handreiking. Deze is bedoeld om het gebruik van de disc te ondersteunen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een Workshop Modusdisc te volgen.

Mascha van Dam maakt gebruik van de Kleine Ondernemersregeling (KOR). Dit houdt in dat er geen BTW wordt gefactureerd.

Extra informatie

Gewicht 0,500 kg
Afmetingen 30 × 30 × 10 cm

Andere suggesties…