Het blije Kind: Lancering van de website! Previous item Houd de rode draad vast Next item In ontwikkeling!

Het blije Kind: Lancering van de website!

Eindelijk is het dan zover! Een aantal mensen werd al behoorlijk ongeduldig en vroeg mij meermaals wanneer het op de markt brengen van de Modusdisc zover was. En nu is het zover!

Het heeft mij heel wat werk gekost waarbij ik gelukkig veel hulp en aanmoediging kreeg van diverse mensen. Mijn dank gaat uit naar mijn man en mijn drie dochters die geholpen hebben met het in elkaar zetten van de Modusdisc en betrokken waren bij alle werkzaamheden die erbij kwamen kijken. Mijn zus Nanja van Dam wil ik bedanken voor het maken van de foto’s in haar atelier. Zeker ten aanzien van de portretten heeft zij heel fijn werk geleverd en ik ben echt blij met het resultaat. En dat steeds in een fijne sfeer.

Ook wil ik nog een aantal andere mensen bedanken. Simone Wennemers, mijn supervisant die mij aanmoedigde tot het uitgeven van de disc. Erika Hoogakker die hielp bij het uitzoeken van de juiste materialen, Marco Brouwer die veel werk verrichtte voor de website, Anika Post voor het maken van de afbeeldingen op de magneten en Ellen ‘Jawel’ voor het maken van een logo met mijn naam.

Ik hoop dat de Modusdisc zowel voor collega-therapeuten als ook voor alle mensen die een schematherapeutische behandeling volgen, een waardevolle bijdrage gaat leveren.